Fotofestival 2017

Share

Fotofestival – Danmarks største festival for natur og fotografi fylder 10 år

Sæt kryds i kalenderen d. 9. – 11.  juni 2017 og forbered dig på et 10-års jubilæum ud over det sædvanlige med fotofestival

Fotofestival er en årlig tilbagevendende weekend med foredrag, udstillinger, workshops og konkurrencer – et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden

Fotofestival 2017 foregår i Silkeborg i tæt samarbejde med AQUA Ferskvandscenter og dyrepark.

Fotofestival 2017 er i weekenden d. 9.-11. juni på AQUA, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg

Festivalen, med udstillinger, foredrag, workshops og konkurrencer, finder sted i ferskvandscenterets akvarium og dyrepark i Silkeborgs naturskønne omgivelser med skove og søer.

Fotofestival er for alle

Fotofestival er for dig, som er nybegynder, øvet eller prof inden for fotografi, for dig, som interesserer dig for naturen og for dig, som holder af at møde interessante mennesker og at lytte til spændende historier.

Køb billet lige her

Og så er fotofestival ikke mindst for dig, som nyder smukke, livsbekræftende fotos, fotos, der provokerer, betyder noget og gør en forskel og fotos, der bevæger sig i ingenmandslandet mellem naturfoto og fotokunst.

Fotofestival – mød de bedste

Fotofestival er et fotografisk event helt uden sidestykke i Danmark – både i størrelse og i format. Du har her en enestående chance for ikke blot at opleve foredrag og udstillinger med professionelle fotografer og formidlere. Du har også muligheden for personligt at møde nogle af Danmarks og Europas bedste naturfotografer på festivalen, der er blandt de hyggeligste og mest intime af sin slags.

Fotofestival for naturen

Arbejdet for naturen er i højsædet, når vi i fotofestival-teamet udtænker og planlægger årenes festivaler. Vi tror på, at den visuelle tilgang til naturformidlingen, sammen med spændende og vigtige fortællinger om natur og vilde dyr, øger interessen, bevidstheden og omsorgen for naturen.

Fotofestival – hvor og hvornår?

Fotofestival 2017 finder sted i juni måned på AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg.

Meget mere på fotofestival.dk

Foto: Rosé B. Ruiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.