Fotokursus: natur & hygge i skønne Thy

Share

Weekenden d. 31. august – 1. september 2019.

Kom ud af BOKSEN med fotograferne Carsten Krog Pedersen og Jon Detlefsen på inspirerende kursus i kreativt naturfoto

Har du nogenlunde styr på dit kamera men mangler en ordentlig omgang kreativ inspiration, når du skal lave dine naturfotos?

Så tag med på kursus i kreativt naturfoto i naturskønne og kunstnerisk inspirerende omgivelser på Kirsten Kjærs Museum i Thy.

Sammen vil vi bevæge os ud på gyngende grund, når vi udfordrer vores gængse opfattelse af det “rigtige” og det “gode” billede.

Vi udforsker grænselandet mellem naturfoto og kunst, og vi nedbryder egne fotografiske grænser og mentale barrierer i jagten på at blive bedre fotografer.

Stemninger fra tidligere workshops på kirsten Kjærs Museum.

Fokus på billedet

Du behøver ikke være professionel, men du har grundlæggende styr på dit kamera. Vi tager lidt kamerateknik efter behov, men kurset er praktisk orienteret, Vi vil hellere ud i virkeligheden og se, mærke, føle, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det handler om motiverne – billederne, og ikke fotogrejet.


“Kreativt naturfoto er nok det kursus med de sværeste fotoudfordringer, som jeg endnu har deltaget i – en fantastisk lærerig og bevidsthedsudvidende workshop.”

– Henrik Olsen, tidligere workshopdeltager.

Du behøver heller ikke have grej for adskillige tusinder af kroner. Men kurset er dog tiltænkt fotografi med spejlreflekskameraer, spejlløse kameraer eller tilsvarende systemkameraer med udskiftelig optik. Desuden anbefales det at medbringe et makroobjektiv.

Vi vægter det æstetiske og kunstneriske udtryk højt, og vi arbejder med historiefortællingen i billedet. Vi får tid til at fordybe og fortabe os. Vi får tid til at tale sammen, til at debattere, om motiverne, kameraerne, naturen.

Det praktiske

ud af BOKSEN – workshop i kreativt naturfoto foregår på Kirsten Kjærs Museum, Langvadvej 64, 7741 Frøstrup, og det foregår i

Weekenden d. 31. august – 1. september 2019.

Kirsten Kjærs Museum er et privat kunstmuseum og et arbejdende kunstcenter med masser af aktiviteter som bl.a. kurser og koncerter. Til museet hører desuden to-tre kunstnerboliger, gæstehus og værksteder.

Her bor vi.

Kommer du langvejs fra, kan du booke en ekstra overnatning fra fredag til lørdag – det koster kun kr. 250,- Du booker ekstra overnatning samme sted, som du køber din billet – link længere nede. Du er selvfølgelig også meget velkommen allerede fredag, selvom du ikke kommer langvejsfra.

NYHED: krondyrtur

Fredag aften har du mulighed for at deltage i en guidet krondyrtur. Fotoworkshoppen ligger lige midt i krondyrernes brunstperiode, så her er alle muligheder for en rigtig VILD oplevelse. Turen er inkluderet i workshopprisen – eneste pristillæg er de 250 kr. for en ekstra overnatning fredag til lørdag.

Turen starter fra Kirsten Kjærs Museum kl. 19 fredag.

TID, STED, PRIS OG TILMELDING

Prisen på kr. 2.695,- inkluderer ophold med 1x overnatning, 2x morgenmad, 2x frokost, 1x aftensmad, kaffe og kage og, ikke mindst, 2x erfarne og eksperimenterende fotografers instruktioner, råd og vejledning ad libitum.

TID: start lørdag d. 31. august kl. 09.00 – Slut søndag d. 1. september kl. 16.00.

STED: Kirsten Kjærs Museum, Langvadvej 64, 7741 Frøstrup.

PRIS: kr. 2.695,-

Tilmeld via NemTilmeld her

Underviserne

Carsten Krog Pedersen, fotograf og forfatter, stifter af fotofestival og har udgivet fotobøgerne Mellemrum og Vingesus – Vejlerne i glimt.

Jon Detlefsen arbejder selvstændigt som fotograf og journalist. Han underviser i foto, er del af FotoMalia og medarrangør af fotofestival.

Begge fotografer er erfarne undervisere på fotoworkshops.


“I har i den grad udvidet min horisont og givet min interesse for fotografi et helt nyt liv.” 

– Peter Wigen, tidligere workshopdeltager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.