ud af BOKSEN – workshop i kreativt naturfoto

Share

UDSOLGT

– men du kan komme på venteliste til workshoppen i foråret 2018 – vil du på venteliste, så send en mail til workshop@sagaevent.dk 

 

Tag med fotograferne Carsten Krog Pedersen og Jon Detlefsen på inspirerende kursus i kreativt naturfoto

Har du nogenlunde styr på dit kamera men mangler en ordentlig omgang kreativ inspiration, når du skal lave dine naturfotos?

Så tag med på kursus i kreativt naturfoto i naturskønne og kunstnerisk inspirerende omgivelser på Kirsten Kjærs Museum i Thy.

Sammen vil vi bevæge os ud på gyngende grund, når vi udfordrer vores gængse opfattelse af det “rigtige” og det “gode” billede. Vi udforsker grænselandet mellem naturfoto og kunst, og vi nedbryder egne fotografiske grænser og mentale barrierer i jagten på at blive bedre fotografer.

Fokus på billedet

Du behøver ikke være professionel, men du har grundlæggende styr på dit kamera. Vi tager lidt kamerateknik efter behov, men kurset er praktisk orienteret, Vi vil hellere ud i virkeligheden og se, mærke, føle, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det handler om motiverne – billederne, og ikke fotogrejet.

Du behøver heller ikke have grej for adskillige tusinder af kroner. Men kurset er dog tiltænkt fotografi med spejlreflekskameraer eller tilsvarende systemkameraer. Desuden anbefales det at medbringe et makroobjektiv.

Vi vægter det æstetiske og kunstneriske udtryk højt, og vi arbejder med historiefortællingen i billedet. Vi får tid til at fordybe og fortabe os. Vi får tid til at tale sammen, til at debattere, om motiverne, kameraerne, naturen.

Det praktiske

Workshoppen foregår på Kirsten Kjær Museum, Langvadvej 64, 7741 Frøstrup, og det foregår i

Weekenden d. 7. – 8. oktober 2017.

Kirsten Kjærs Museum er et privat kunstmuseum og et arbejdende kunstcenter med masser af aktiviteter som bla. kurser og koncerter. Til museet hører desuden to-tre kunstnerboliger, gæstehus og værksteder.

Prisen er kr. 2.395,- og inkluderer ophold med 1x overnatning, 2x morgenmad, 2x frokost, 1x aftensmad, kaffe og kage og, ikke mindst, 2x erfarne og eksperimenterende fotografers instruktioner, råd og vejledning ad libitum.

Tilmelding

OBS: efterårets workshop er udsolgt, men du kan komme på venteliste til workshoppen i foråret 2018 – vil du på venteliste, så send en mail til workshop@sagaevent.dk 

 

Underviserne

Carsten Krog Pedersen, fotograf og forfatter, stifter af fotofestival og har udgivet fotobøgerne Mellemrum og Vingesus – Vejlerne i glimt.

Jon Detlefsen arbejder selvstændigt som fotograf og journalist. Han underviser i foto, er del af FotoMalia og medarrangør af fotofestival.

Begge fotografer er erfarne undervisere i naturfoto og fototeknik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.