Workshop i kreativt naturfoto – april 2018

Share

UDSOLGT – workshoppen er udsolgt. Er du interesseret i at deltage på efterårets workshop i kreativt naturfotografi, så send en mail til workshop@sagaevent.dk og kom på venteliste.

Tag med fotograferne Carsten Krog Pedersen og Jon Detlefsen på inspirerende kursus i kreativt naturfoto

Har du nogenlunde styr på dit kamera men mangler en ordentlig omgang kreativ inspiration, når du skal lave dine naturfotos?

Så tag med på kursus i kreativt naturfoto i naturskønne og kunstnerisk inspirerende omgivelser på Kirsten Kjærs Museum i Thy.

Sammen vil vi bevæge os ud på gyngende grund, når vi udfordrer vores gængse opfattelse af det “rigtige” og det “gode” billede.

Vi udforsker grænselandet mellem naturfoto og kunst, og vi nedbryder egne fotografiske grænser og mentale barrierer i jagten på at blive bedre fotografer.

Fokus på billedet

Du behøver ikke være professionel, men du har grundlæggende styr på dit kamera. Vi tager lidt kamerateknik efter behov, men kurset er praktisk orienteret, Vi vil hellere ud i virkeligheden og se, mærke, føle, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det handler om motiverne – billederne, og ikke fotogrejet.

Du behøver heller ikke have grej for adskillige tusinder af kroner. Men kurset er dog tiltænkt fotografi med spejlreflekskameraer eller tilsvarende systemkameraer. Desuden anbefales det at medbringe et makroobjektiv.

Vi vægter det æstetiske og kunstneriske udtryk højt, og vi arbejder med historiefortællingen i billedet. Vi får tid til at fordybe og fortabe os. Vi får tid til at tale sammen, til at debattere, om motiverne, kameraerne, naturen.

Det praktiske

Workshoppen foregår på Kirsten Kjær Museum, Langvadvej 64, 7741 Frøstrup, og det foregår i

Weekenden d. 21. – 22. april 2018.

Kirsten Kjærs Museum er et privat kunstmuseum og et arbejdende kunstcenter med masser af aktiviteter som bla. kurser og koncerter. Til museet hører desuden to-tre kunstnerboliger, gæstehus og værksteder.

Kommer du langvejs fra, kan du booke en ekstra overnatning fra fredag til lørdag – det koster kun kr. 250,- Du booker ekstra overnatning samme sted, som du køber din billet – link længere nede. Du er selvfølgelig også meget velkommen allerede fredag, selvom du ikke kommer langvejsfra.

TID, STED, PRIS OG TILMELDING

Prisen på kr. 2.495,- inkluderer ophold med 1x overnatning, 2x morgenmad, 2x frokost, 1x aftensmad, kaffe og kage og, ikke mindst, 2x erfarne og eksperimenterende fotografers instruktioner, råd og vejledning ad libitum.

TID: start lørdag d. 21. april kl. 09.00 – Slut søndag d. 22. april kl. 16.00.

STED: Kirsten Kjærs Museum, Langvadvej 64, 7741 Frøstrup.

PRIS: kr. 2.495,-

UDSOLGT – workshoppen er udsolgt. Er du interesseret i at deltage på efterårets workshop i kreativt naturfotografi, så send en mail til workshop@sagaevent.dk og kom på venteliste.

 

Underviserne

Carsten Krog Pedersen, fotograf og forfatter, stifter af fotofestival og har udgivet fotobøgerne Mellemrum og Vingesus – Vejlerne i glimt.

Jon Detlefsen arbejder selvstændigt som fotograf og journalist. Han underviser i foto, er del af FotoMalia og medarrangør af fotofestival.

Begge fotografer er erfarne undervisere på fotoworkshops.

Læs evt. mere om workshoppen på FotoMalia her. 

2 Comments Add yours

 1. Helle Frederiksen says:

  Jeg synes det lyder som et rigtig spændende kursus men er i tvivl om jeg kan deltage med et Leica v-lux 4 hvor man ikke kan skifte objektiv .
  Venlig hilsen
  Helle Frederiksen.

  1. Jon says:

   Kære Helle.
   Tak for din henvendelse. Mange anvender makroobjektiv på dele af workshoppen, men vi har også deltagere, som ikke bruger makro, og det er intet problem. Filosofien er bl.a., at vi ikke vil være afhængige af udstyr, og vi øver os på at lave gode billeder med det, vi har. Jeg håber, det giver dig tilstrækkeligt svar?
   Vh Jon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.